Activerend onderwijs

i

Inspirerende workshops

Ervaren lesgevers

Ruim en divers aanbod

Activerend onderwijs, dit is waar wij voor staan bij Art de Co. Wij willen leerkrachten bijbrengen dat er meerdere manieren zijn van lesgeven. Wij vinden het dan ook belangrijk dat leerlingen binnen het onderwijs gestimuleerd worden. Aan de hand van de workshops of studiedagen van Art de Co kunnen leerkrachten binnen het basisonderwijs deze vaardigheid zichzelf eigen maken en dit leren in de praktijk toe te passen. Door actief te werken aan kennis, vaardigheden, maar ook attitudes zijn wij ervan overtuigd dat iedere leerkracht kan groeien in zijn of haar job.

Het leren van activerend onderwijs, het kan!

U als leerkracht kan de vaardigheid van het activerend onderwijs zichzelf eigen maken. Wij vinden het belangrijk dat u op een juiste manier kan groeien in uw vaardigheden en kennis. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de leerlingen die u begeleidt binnen het basisonderwijs. Wij maken gebruik van lesgevers binnen verschillende facetten van het basisonderwijs. Hierdoor wordt er gezorgd dat u vanuit diverse invalshoeken meningen hoort die u helpen bij het eigen maken van activerend onderwijs.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een workshop of studiedag op het gebied van activerend onderwijs? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: +32 (0)3 658 16 59. Samen bekijken we dan de diensten en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij staan u graag te woord en helpen u verder met al uw vragen of verzoeken.