Activerende directe instructie

i

Inspirerende workshops

Ervaren lesgevers

Ruim en divers aanbod

Volg een coaching in het activerende directe instructie model bij Art de Co. Activerend onderwijs, dat is waar we bij Art de Co voor staan. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen onderwijs krijgen waarin ze worden gestimuleerd. Daarom informeren we graag leerkrachten over verschillende leermethoden tijdens een persoonlijke en interactieve vorming.  

Vorming in het activerende directe instructie model

Activerend onderwijs en instructie, dat is de basis van het activerend directe instructie model of ADI-model. Met activerende directe instructie heeft de leerkracht meer ademruimte en tijd om kinderen die het nodig hebben te ondersteunen. Dit model gaat uit van interactie, differentiëren en het gericht activeren van leerlingen. Dit is dus in tegenstelling tot de traditionele lesmethode waarin de leerkracht vertelt en de leerlingen luisteren. De vorming volgens het activerende directe instructie model bevat zowel theorie als praktijk. Tijdens de workshop laten we u ervaren hoe u leerstof actief kan aanpakken en een gedifferentieerde aanpak organiseert. Dit gebeurt door middel van coöperatieve Kagan leerstrategieën en zelfstandig werken.

Bel om de mogelijkheden te bespreken

Bent u benieuwd naar wat u als leerkracht kunt leren tijdens een workshop van Art de Co? Wilt u ook weten hoe u activerende directe instructie kunt toepassen tijdens uw lessen? We vertellen u graag meer over onze vorming en bekijken graag de mogelijkheden voor uw school. Bel ons op +32 (0)3 658 16 59.