Activerende werkvormen

Goede visie

l

Workshops

goede communicatie

Activerende en innovatieve werkvormen leren? Dat doet u bij Art de Co. Onze ervaren en deskundige lesgevers helpen u op een deskundige wijze bij uw trainingen met betrekking tot het onderwijs. Onze trainers hebben allemaal een achtergrond binnen het onderwijs, ieder wel op zijn eigen manier. Zo zorgt u er echter wel voor dat u op verschillende facetten leert over het onderwijs, denk bijvoorbeeld aan activerende of innovatieve werkvormen.

Het leren van innovatieve en activerende werkvormen, u doet het bij Art de Co!

Leren kan op vele verschillende manieren, zo heeft iedere leraar wel zijn eigen manier. Het betekent bij uitstek niet dat iedere manier dan ook goed blijkt te zijn. Vaak wordt er nog gedacht in het oude schoolsysteem. De leraar vertelt en de leerlingen luisteren. Aan de hand van innovatieve en activerende werkvormen wordt er gezorgd dat leerlingen elkaar motiveren en stimuleren. Zo verandert uw rol van leerkracht naar begeleider. U zorgt ervoor dat de leerlingen de juiste stof krijgen met betrekking tot de les en samen gaan ze aan de slag, dit kan bijvoorbeeld in de vorm van:

Er zijn natuurlijk nog talloze andere manieren, echter zijn het wel activerende en innovatieve werkvormen. Bent u benieuwd wat u als leerkracht van ons kan leren? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op onze aanbodpagina van deze website. U kunt er echter ook voor kiezen ons te bellen via het nummer: +32 (0)3 658 16 59. Wij staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen of opmerkingen!

[contact-form-7 id=”24692″ title=”Contactformulier 1_copy”]