Breed evalueren

i

Inspirerende workshops

Ervaren lesgevers

Ruim en divers aanbod

Bij Art de Co kunt u terecht voor coaching omtrent breed evalueren. Breed evalueren houdt in dat er naar meer wordt gekeken dan enkel het eindcijfer op het rapport van een leerling. Het is een proces voor een andere manier van evalueren waarin wordt geobserveerd, feedback wordt gegeven en bijgestuurd. Aan de hand van een coaching sessie door ervaren leerkrachten, laten we u graag kennismaken met deze evaluatiemethode. Zo leert u tijdens onze educatieve sessie hoe u een formatief evaluatiekader kunt opstellen om de kennis, vaardigheden en attitudes van uw leerlingen te evalueren.

Leer breed evalueren tijdens onze sessies

We vinden het belangrijk dat u als leerkracht kennismaakt met breed evalueren. Daarom gaan we tijdens de sessie dieper in op wat het is, hoe u het kunt toepassen en vooral waarom u dat zou doen. Ook verwerft u tijdens de coaching inzicht in de keuzes met betrekking tot breed evalueren op school. Bovendien vinden we het belangrijk dat leerlingen binnen het onderwijs gestimuleerd worden. Daarom verwerft u tijdens de sessie inzicht in hoe u leerlingen kunt betrekken in hun eigen leerproces. Ook bewuster evalueren doorheen de hele school behoort tot de onderwerpen van deze workshop.

Benieuwd naar onze workshops?

Bent u benieuwd naar wat Art de Co u kan bijleren over breed evalueren? Heeft u interesse in een andere workshop uit ons uitgebreid assortiment? We vertellen u er graag meer over. Bel ons op +32 (0)3 658 16 59. Samen bespreken we de diensten en de mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen, bekijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. 

Vraag informatie aan