Breinvriendelijk lesgeven

i

Inspirerende workshops

Ervaren lesgevers

Ruim en divers aanbod

Word een breinvriendelijke leerkracht en volg een workshop breinvriendelijk lesgeven bij Art de Co. Deze methode dragen wij hoog in het vaandel. In het traditionele onderwijs is er voornamelijk aandacht voor het aanleren van kennis en vaardigheden bij leerlingen. Bij breinvriendelijk lesgeven is er ook aandacht voor methodieken die onze hersenen helpen om beter aan te zetten tot leren. Deze workshop wordt gegeven door ons team ervaren leerkrachten die jarenlange persoonlijke ervaring hebben in het onderwijs.

Introductie in breinvriendelijk lesgeven

Er bestaan verschillende methodes van leren en lesgeven. Elke leerkracht heeft dan ook zijn eigen aanpak. Bij Art de Co vinden we het echter belangrijk dat er voldoende aandacht is voor breinvriendelijk lesgeven, of lesgeven op een manier die onze hersenen helpen met leren. Tijdens de workshop breinvriendelijk lesgeven geven we u meer inzicht in hoe onze hersenen het beste leren en leert u op interactieve wijze hoe u hierop inspeelt. Zo wordt het onderwijs aangenamer en genieten en leren leerlingen meer van de les. Tijdens de interactieve workshop maakt u kennis met de essentiële principes van breinvriendelijk lesgeven zodat u elke les breinvriendelijk kunt maken. Ook leert u Kagan structuren, die aanzetten tot deze innoverende manier van lesgeven.

Bel ons om de mogelijkheden te bespreken

Bij ons kunt u terecht voor een breed aanbod workshops en studiedagen, zoals de introductie in breinvriendelijk lesgeven. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? We bekijken het graag samen met u. Bel daarom naar +32 (0)3 658 16 59, dan gaan we samen rond de tafel zitten om uw wensen te bespreken.