i

Inspirerende workshops

Ervaren lesgevers

Ruim en divers aanbod

Co-teaching en samenwerking, dat vinden we zeer belangrijk bij Art de Co. In een traditioneel lessyteem in het basisonderwijs, is steeds één leerkracht verantwoordelijk voor de ontwikkeling van alle leerlingen in de klas. Bij co-teaching wordt deze verantwoordelijkheid gedeeld. Meerdere onderwijsprofessionals werken dan op een gestructureerde manier samen om goed onderwijs te garanderen. Dit creëert ruimte voor extra ondersteuning voor leerlingen die het nodig hebben en vergroot de effectieve leertijd.

Art de Co regelt uw coaching rond Co-teaching

Wij vinden een persoonlijke aanpak belangrijk. Ons team van lesgevers, elk met persoonlijke ervaring in het onderwijs, zorgen dan ook dat u op de juiste manier uw vaardigheden en kennis kunt uitbreiden. Met zorg en respect delen zij hun kennis op gebied van co-teaching met u. Ons lesgevers komen bovendien ook verschillende delen van het onderwijs. Zo krijgt u inzicht in de verschillende facetten en invalshoeken. Onze co-teaching workshops zijn bovendien interactief opgesteld en zorgen dat u de opgedane kennis meteen kunt toepassen. Co-teaching kan bovendien perfect worden gecombineerd met Kagan coöperatieve leerstrategieën waarbij leerlingen op een gestructureerde manier samenwerken.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een co-teaching sessie of een Kagan workshop? Contacteer ons dan telefonisch op +32 (0)3 658 16 59. We gaan graag met u rond de tafel zitten om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. We bespreken uw wensen en behoeftes en stemmen ons aanbod op u af.

Er is nu ook een online workshop Co-teaching  op 26 april 2021 van 9.00 tot 12.00

Inschrijven kan via de code  I21-171 bij Eekhout Academy   Meer info en inschrijven

 

 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?

New mail