Coaching communicatieve vaardigheden

i

Inspirerende workshops

Ervaren lesgevers

Ruim en divers aanbod

Bij Art de Co kunt u terecht voor de coaching van uw communicatieve vaardigheden. Hoe zorgt u bijvoorbeeld voor een juist kringmoment binnen uw groep? Er zijn talloze manieren om aan deze vaardigheden te werken. Aan de hand van onze ervaren lesgevers wordt er gezorgd dat u op een professionele en vakkundige manier les krijgt die direct toepasbaar is binnen de praktijk. Onze lesgevers hebben een diverse en jarenlange achtergrond binnen het basisonderwijs. Hierdoor bent u verzekerd van een juiste coaching op het gebied van bijvoorbeeld uw communicatieve vaardigheden.

De coaching van uw communicatieve vaardigheden regelt u bij Art de Co

Wij vinden een persoonlijke aanpak zeer belangrijk, onze lesgevers zorgen ook voor een gelijkwaardige aanpak. Het met zorg en respectvol bijbrengen van de kennis zij hebben opgedaan binnen de branche zorgt ervoor dat u met een juist gevoel de lessen volgt. De trainingen die worden gegeven van bijvoorbeeld coaching van uw communicatieve vaardigheden zijn zo ingedeeld dat ze direct toepasbaar zijn inde praktijk.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan workshops of studiedagen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de coaching van uw communicatieve vaardigheden. Aan de hand van uw wensen en behoeftes bekijken we wat wij voor u kunnen betekenen. Dus aarzel niet en bel ons direct op het volgende nummer: +32 (0)3 658 16 59.