Coöperatief vergaderen

i

Inspirerende workshops

Ervaren lesgevers

Ruim en divers aanbod

Coöperatief vergaderen houdt in dat u structuren gebruikt om de vergadering interactiever en efficiënter te doen verlopen. Wij, Art de Co, vinden we dit belangrijk om de samenwerking tussen directie, medewerkers en leerkrachten te vergroten. Door coöperatief te vergaderen, wordt vergaderen immers aangenamer en zinvoller. Aan de hand van interactieve workshops en vorming willen we dit leerkrachten en directies bijbrengen. Deze sessies worden gegeven door ons deskundig team, met jarenlange persoonlijke ervaring in de verschillende facetten van het onderwijs.

Coöperatief vergaderen coaching volgt u bij art de Co

Als leerkracht of directie, vindt u het uiteraard belangrijk dat een vergadering productief en efficiënt verloopt. Graag ontvangt u daarbij inbreng van alle teamleden en aanwezigen. Jammer genoeg blijkt dit meestal een utopie. Daarom zet de vorming coöperatief vergaderen zich in om dit te veranderen. De bedoeling hierbij is dat de besluitvorming gestructureerde en stapsgewijs wordt georganiseerd en iedereen erbij betrokken wordt. Hierdoor wordt het best mogelijke besluit genomen en kan iedereen zich hierin vinden. Tijdens de vorming coöperatief vergaderen leert u de prinicpes kennen en hoe u ze zelf toepast. U ervaart zelf de coöperatieve structuren en leert welke structuur u het beste kiest afhankelijk van uw vergaderdoel.

Ontdek de mogelijkheden en bel ons

Wilt u ook aan de slag met coöperatief vergaderen? Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod workshops en vormingen voor alle niveau’s in het onderwijs? We bespreken graag uw behoeftes en bekijken waarmee wij u het beste kunnen helpen. Bel daarom naar +32 (0)3 658 16 59 om een gesprek te plannen. 

Vraag informatie aan