Energizers in de klas

i

Inspirerende workshops

Ervaren lesgevers

Ruim en divers aanbod

Probeer leuke energizers voor in de klas uit tijdens een workshop van Art en Co. Beleef zelf het effect van energizers door ze uit te proberen. Deze leuke, kleine opdrachten zijn een perfecte manier om een leuke sfeer te creëren in het klaslokaal en om specifieke vaardigheden te oefenen.

Ontdek leuke energizers voor in de klas tijdens de workshop

Samenwerking en een aangenaam klimaat in de klas zijn belangrijk bij, Art de Co. Daarom organiseren we workshops voor energizers in de klas. Tijdens deze interactieve workshop ervaart u zelf het positieve effect van deze energizers. U ontdekt er een waaier aan concrete werkvormen die helpen om vaardigheden te trainen. Bovendien geven deze activiteiten u de kans om de leerlingen te observeren. De actieve aanpak van energizers wordt door iedereen in de klas gewaardeerd. Ze helpen bovendien om wrijvingen en conflicten in de klas te verminderen. Tijdens de training gaat u er zelf mee aan de slag en gaat u naar huis met concrete ideeën voor in uw eigen klas.

Contacteer ons voor meer informatie

Elke workshop of vorming in ons brede aanbod wordt gegeven door ons ervaren team van lesgevers, elk met persoonlijke ervaring in verschillende facetten van het onderwijs. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen beteken? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met u rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op +32 (0)3 658 16 59