i

Inspirerende workshops

Ervaren lesgevers

Ruim en divers aanbod

Leren om goed te leren, dit is een vaak voorkomend vraagstuk binnen het onderwijs. Leren is niet voor iedereen zelfsprekend, zo kan de een makkelijker leren dan de ander. Art de Co werkt met een dynamisch team dat over jarenlange ervaring met diverse onderwijsnetten beschikt. Het team binnen onze organisatie heeft een verscheidenheid aan kennis uit de praktijk. Dit wordt dan ook teruggebracht binnen de lessen die worden gegeven vanuit Art de Co. Wij zijn ervan overtuigd dat een individu nooit is uitgeleerd en er altijd wel een bepaalde competentie verbeterd kan worden.

Leren om te leren, bij Art de Co kan het!

De lesgevers die werkzaam zijn binnen het team van Art de Co zijn freelancers. Naast hun dagelijkse werkzaamheden binnen het onderwijsveld geven ze dus ook les bij ons. Door ervaring binnen de praktijk wordt er gezorgd dat een gedegen advies en lesgegeven kan worden aan onder andere:

Bent u benieuwd wat Art de Co voor u kan betekenen? Wij verzorgen verschillende lessen binnen ons aanbod. Leren om te leren, binnen het onderwijs ben je nooit uitgeleerd, daar zijn wij als Art de Co van overtuigd. U kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer: +32 (0)3 658 16 59. Wij bekijken graag samen met u  de mogelijkheden van uw instantie of andere behoeftes.