Nascholing basisonderwijs

i

Inspirerende workshops

Ervaren lesgevers

Ruim en divers aanbod

U zoekt nascholing voor de leraren van het basisonderwijs? Dan bent u bij Art de Co aan het juiste adres! Met een verscheidenheid binnen ons team van lesgevers wordt er gezorgd dat er op ieder facet binnen het onderwijs een ervaren lesgever is. Met een team dat jarenlang ervaring heeft met het reilen en zeilen binnen het basisonderwijs wordt er gezorgd dat u de juiste begeleiding krijgt binnen uw nascholing van het basisonderwijs.

Art de Co verzorgt ook uw nascholing met betrekking tot het basisonderwijs

Wij vinden het belangrijk dat u op een juiste manier les krijgt op het gebied van de nascholing die u volgt voor het basisonderwijs. Professionaliteit en kwaliteit zijn belangrijke factoren die een grote rol bij ons spelen. Door actief bezig te zijn met het vergaren van kennis, vaardigheden, maar zeker ook attitudes zijn wij als Art de Co ervan overtuigd dat iedere leerkracht kan groeien in zijn rol.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Art de Co?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Art de Co aanbiedt? Wij bieden een divers assortiment van diensten, zo ook nascholing van het basisonderwijs. Wanneer u niet precies weet wat uw instantie nodig heeft, gaan wij graag met u om de tafel zitten om te bekijken wat de behoeftes zijn en of dit overeenkomt met onze mogelijkheden. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: +32 (0)3 658 16 59