Samenwerkend leren

i

Inspirerende workshops

Ervaren lesgevers

Ruim en divers aanbod

Samenwerkend leren, een principe dat hoog in het vaandel staat van Art de Co. Het traditioneel lessysteem is vooral gebaseerd op het luisteren van de docent waarin de leerling stil moet zijn. Aan de hand van het samenwerkend leren worden de leerlingen echter aan het werk gezet, zo wordt er gezorgd dat leerlingen zichzelf motiveren en stimuleren. Niemand valt buiten de boot en er wordt gezorgd dat er op een juiste en innovatieve manier iedere leerling zijn steentje bijdraagt.

Samenwerkend leren aan de hand van de cursus van Art de Co

Art de Co heeft een diversiteit aan lesgevers. Deze lesgevers hebben een brede achtergrond binnen het onderwijs. Zo zijn ze allemaal werkzaam binnen deze branche, maar hebben allemaal een verschillende achtergrond. Zij zijn bekend met het reilen en zeilen binnen het speelveld waar u actief in bent! Door samen met onze lesgevers actief te werken aan kennis, vaardigheden en attitudes zijn wij ervan overtuigd dat u, of een andere leerkracht, kan groeien binnen zijn of haar rol. U zorgt ervoor dat uw leerlingen samenwerkend gaan leren, uw rol verandert van leerkracht naar begeleider.

Contacteer ons

Bent u benieuwd wat Art de Co voor u kan betekenen? Wij staan u graag te woord en samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: +32 (0)3 658 16 59. Wij hopen u snel eens te spreken!