Sociale vaardigheden bij kleuters

i

Inspirerende workshops

Ervaren lesgevers

Ruim en divers aanbod

Volg de vernieuwde opleiding van Art de Co en leer meer over het aanleren van sociale vaardigheden bij kleuters. Jong geleerd is oud gedaan; dat is zeker waar bij sociale vaardigheden. Daarom is het belangrijk dat kleuters leren samenwerken en anders cruciale sociale vaardigheden oefenen in het kleuteronderwijs. Wij organiseren een driedaagse workshops waarin u ontdekt hoe u deze jongste leerlingen het beste begeleidt en laat ontwikkelen.

Workshop coöperatief leren en sociale vaardigheden ontwikkelen bij kleuters

Leren samenwerken is belangrijk voor de ontwikkelingen van sociale vaardigheden bij kleuters. In de eerste schooljaren is het belangrijk dat kleuters zich sociaal succesvol ontwikkelen en gestimuleerd worden. Vaardigheden als in groep werken, instructies volgen en de beurt afwachten staan daarbij voorop. Tijdens de workshop van Art de Co leert u dan ook de beste coöperatieve Kagan structuren kennen om de sociale vaardigheden van kleuters te ontwikkelen en hen te leren samenwerken. De workshop gaat ook in op de beste manieren om kleuters te leren samenwerken en hoe u de ontwikkeling op creatieve wijze kunt stimuleren. Naast het stimuleren van sociale vaardigheden verkent de workshop ook interactieve structuren, die het begrijpen en onthouden van leerstof verbeteren.

Ga aan de slag met onze ervaren lesgevers

De driedaagse workshop coöperatief leren in de kleuterklas wordt gegeven door ons ervaren team van lesgevers. Deze hebben allen een brede achtergrond in het onderwijs. Zo zijn zij dus persoonlijk bekend met wat er speelt in het kleuteronderwijs. De opleiding is bovendien actief en interactief. U gaat dus samen met onze lesgevers aan de slag om kennis, vaardigheden en attitudes op te doen. Deze helpen u groeien als leerkracht en helpen uw kleuters om te leren samenwerken en hun sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw school

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw school? Bekijk dan zeker het brede aanbod van Art de Co. We bespreken graag de opties met u om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Bel daarvoor naar +32 (0)3 658 16 59.